Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van.
Aktív Infó

Rádiónkról néhány szóban:

Az AKTÍV Rádió 1995-ben indult el helyi rádióként Szolnokon az FM 92.2 MHz-es, frekvencián az első időszakban 12-20 óra közötti műsoridőben. Rádiónk a sikeres pályázat után 1999. március 07-étől folyamatos 24 órás műsort állít elő és sugároz hallgatóinak. A műsorstruktúránkra jellemző, hogy reggel 6 órától este 20-22 óráig élő műsorral, óránként illetve a reggeli műsorunkban félóránként helyi híreket és információkat mondunk, játékokkal és az itt élő embereket érdeklő és érintő rövid magazinműsorokat kínálunk hallgatóinknak. Mindezen kívül, „aktív” módon hozzájárulunk számos rendezvény lebonyolításához, a megyeszékhelyen tartott közéleti események szinte mindegyikén jelen vagyunk, több rendezvényről élőben közvetítünk hozzájárulva azok sikeréhez. Az elmúlt 30 év legjobb slágereiből válogatva nyújtunk átfogó zenei kínálatot a fiatal és az idősebb korosztály számára egyaránt. Műsorvezetőink, hírszerkesztőink munkájukat régóta végző, tapasztalt rádiósok. Rádiónk tevékenységét hallgatóink visszajelzései mellett- az elmúlt években a városi és a megyei önkormányzat is Sajtó Díjjal ismerte el, több szervezet és intézmény ugyancsak díjazta műsorainkat.
Célunk olyan zenei és információs kínálat megteremtése, amely optimális környezetet teremt rádiónkban hirdetések, felhívások  elhelyezésére, vagyis az „üzeneteket” a lehető leghatékonyabban tudjuk eljuttatni hallgatóinkhoz.


Hallgatottsági lehetőségeink:

Rádiónk 2007-ben bővítette sugárzási körét így Tiszakécskén és térségében a 102.2 MHz-es, majd 2011-ben már Karcagon is a 93.8 MHz-es frekvencián az AKTÍV Rádió műsorát foghatja további több 100 ezres hallgatói közönség.

Szolnokon a felmérések szerint Rádiónk piacvezető szerepet tölt be, ezzel a leghatékonyabban tudja elérni Megrendelői célközönségét. A mellékelt ábrán, a Szolnokon és térségében hallható Rádiók legfrissebb, hallgatottsági adatai találhatók meg. Nemcsak a korcsoportok szerint, hanem hallgatóinknak az iskolai végzettsége és társadalmi helyzete alapján végzett kutatások eredményeként is évek óta a leghallgatottabb rádió az „AKTÍV” a Szolnokon hallható rádiók között – beleértve az országos adókat is.

Ajánlatainkért, és információkért, kérjük keresse munkatársainkat!

Bozsó István
Tel: 70/334-22-94