Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2017. október 18., szerda, Lukács napja van.
ProgramokVizilabda

Október 20-án,pénteken 18.00 órakor játssza következő hazai bajnoki mérkőzését a Szolnoki Dózsa vízilabdacsapata az Arénában. Az ellenfél a Kaposvár együttese lesz. 

 
Mozinet filmnapok

A Mozinet Filmnapok keretében vetített Megtorlás című film után Kovács Gellért filmszerész beszélget a nézőkkel. A filmet október 20-án pénteken 20.00 órakor vetítik a Tisza Moziban.

 
Életmódkuckó
Az Életmódkuckó következő programja október 18-án (szerdán) 18:00órától lesz az Agóra Oktatótermében.Téma: Ősz divat és sminktrendek. Előadó: Bárándiné Nikolényi Edit.A belépés díjtalan. 
 
Gogol: Egy őrült naplója
Október 19-én csütörtökön 19:00 órakor Gogol: Egy őrült naplója című előadás látható az ANKK színpadán. Főszereplő: Keresztes Tamás, aki a legjobb alakítás különdíját vehette át a MOST Fesztiválon. 
 
Vasútmodell Kiállítás

Vasútmodell kiállítás lesz a VOKE Csomóponti Művelődési Központban, október 21-22-én 9.00-17.00 óra között. Vasútmodellek és kiegészítők vásárlására is lesz lehetőség. 

 
Street workout

Október 21-én 10.00 órától a Tiszaligeti, szabadtéri street workout pályán. első alkalommal rendezi meg az amatőr street workout bajnokságot.A versenyzőknek reggel 9:00 órától lehet nevezni a különböző kategóriákban. 

 
"Vilkó" a Söráriumban

Takács Vilmos "VILKÓ" a GANXSTA ZOLEE és a KARTEL gitárosa 5 éve egy szál gitárral lép fel szólóestjein. Október 20-án Szolnokon a Söráriumban lép fel 21.00 órától. 

 
Bódy Magdi és barátai

Október 19-én 19.00 órakor,az Őszi Zenei Fesztivál keretén belül a Hozam Klubban lép fel Bódy Magdi, aki 40 éve van a pályán. Jazz örökzöldekkel érkezik, közreműködik Rátonyi Róbert zongorán,Gayer Ferenc bőgőn és Weszely János dobon. 

 
Kosárlabda

Október 18-án 18.00 órakor fogadja az Olaj kosárlabda csapata a macedón Karposz Szokoli együttesét Európa Kupa csoportmérkőzésen a Körcsarnokban. 

 
Kortárs irodalmi délután

Október 20-án, pénteken 15.00 órától, kortárs irodalmi délután lesz Zagyvarékason Serfőző Simon Kossuth- és József Attila-díjas író, költő 75. születésnapja alkalmából. Vendégek: Ágh István és Buda Ferenc a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth- és József Attila-díjas magyar költők. Helyszín: Zagyvarékas, Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtár színházterme.

 
La Femme

Léna Szancova festőművész La Femme c. kiállítása október 7-én 11.00 órakor nyílik az Aba Novák Agóra KK-ban. A tárlat október 26-ig nézhető meg.