Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2017. március 24., péntek, Gábor és Karina napja van.
ProgramokOlvasókör

Olvasókör a Verseghy Ferenc Könyvtárban. A Nobel díjasok sorozat következő témája: Ernst Hemingway. Az előadást Füzes Tamás kubai fotói színesítik.Ideje: március 28 kedd 16:30.

 
Szolnoktudás Egyeteme
A Szolnoktudás Egyeteme következő előadása március 28-án, kedden 18.00 órakor lesz a Városháza Dísztermében. Előadó:Béres Marcell közgazdász, a Béres cseppet feltaláló Béres József unokája. Téma:Nagyapám emléke, és a Béres szolnoki fejlesztései. A belépés díjtalan. 
 
Munkakutya világbajnokságok válogató versenye

Munkakutya  világbajnokságok válogató versenye lesz március 25-26-án Szolnokon a Tiszaligetben, a lovas pályán, a Czimre Kutyaiskola szervezésében. Szombat délben speciális őrző-védő bemutató lesz. A két nap alatt,5 ország 15 kutyafajtája tart látványos munkakutya versenyt. A belépés díjtalan. 

 
Popsi péntek

Popsi péntek- a Kőrösi suliban, minden pénteken, Szathmáry Alexandrával, 18.00-19:15 ig. Az első edzés, március 24-én ingyenes.

 
Boomerang Club

 A Boomerang Club Szolnok ezen a hétvégén, március 25-én,szombaton elhozza Voksán Virágot, azaz Dj Flowert. Rezidens Dj Szűcsi, az Irish Angelben pedig Dj Földi keveri a retro slágereket.

 
Lóci játszik

Lóci játszik koncert a TiszapArt Moziban március 24-én. Kezdés : 21.30.

 
Nyílt nap a Lélekszigetben

Nyílt nap a Lélekszigetben a Kápolna úton, március 24 -én 14.00-20.00 óráig. Ezen a napon az összes szolgáltatás elérhető a Lélekszigeten. Részt vehet jóga és pilates órán, ismerkedhet az Access Bars, Lélekmasszázs, Szivárvány és Theta Healing kezeléssel.Részese lehet egy 'Gyógyító kapcsolat- Magaddal' kiscsoportos foglalkozásnak.

 
Az öltöztető nők aranykora

Az öltöztető nők aranykora-Vidovits Iván festőművész kiállítása a Szolnoki Művésztelep Kert Galériában  megtekinthető áprlis 18-ig. 

 
Gombkiállítás

Gombkiállítás a Hild Viktor Könyvtárban. Engel Aranka gyűjtő kiállítása megtekinthető március 1-március 31 ig a könyvtár nyitvatartási idejében.

 
Aerobik

Aerobik ingyen Szolnokon a Vásárhelyi Pál Közgazdasági Szakközépben, minden hétfőn és csütörtökön 18-19 óra között.Vezeti: Nagy Adrienn aerobik edző.