Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2017. augusztus 18., péntek, Ilona napja van.
ProgramokII. Cserkeszőlői Fogathajtó verseny

Augusztus 20-án, vasárnap rendezik meg a II. Cserkeszőlői Fogathajtó versenyt. A rendezvény helyszíne a a Győri Lovasudvar lesz, ahol a többi között magyaros ételek főzőversenyével, és pónik akadályversenyével is várják az érdeklődőket.

 
Kárpát-medence kenyere

Augusztus 19-én és 20-án ismét megsütik a Kárpát medence kenyerét.

Bővebben...
 
Szőke Tisza Borozó

Augusztusi hulló csillagok party!Szombaton Tiszakécskén a Szoke Tisza Borozóban dj Eszenyi valogatja a legjobb slagereket. 

 
A Finta Múzeum fél évszázada..

A Finta Múzeum fél évszázada c. kiállítás augusztus 18-án, 17.00 órakor nyílik Túrkevén. A kiállítást megnyitja és a Finta testvérek élete és művészete c. könyvet bemutatja Takács Mihályné. 

 
V. Cserkei Extrém délután

V. Cserkei Extrém délután-augusztus 26-án 15.00-22-00 óráig tartják Cserkeszőlőn. A motoros felvonulás 16.00 órakor kezdődik, majd motoros és quados bemutatókkal szórakoztatják a közönséget, este Dj.J. Taylor áll a lemezjátszók mögött. A rendezvény ingyenes, a résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak.

 
ÖrökZöld Tisza Martfűi Fesztivál

Augusztusban ismét szórakozni hív a VI. ÖrökZöld Tisza Martfűi Fesztivál! A gazdag zenei kínálatban lesz Irie Maffia koncert, Edvin Marton Stradivari koncert show-ja, zenél Cozombolis, Lilla és a Napoleo Boulevard, de további   kiskoncertek, szórakoztató programok, és hőlégballonozás is várja vendégeit augusztus 17-től, 4 napon át.

 
Örökség Világzenei Fesztivál

22. Örökség Világzenei Fesztivál a Tiszai Hajósok terén augusztus 18-20 között. Pénteken sztrávendég Ferenczy György és a Rackajam, szombaton a Tigris, vasárnap a Zuboly együttes. Szombaton és vasárnap hangszersimogató várja a gyerekeket a kora esti órákban. Mind három nap a zenei programok este fél 7-kor kezdődnek, a magyar előadókkal beutazhatjuk Indiától a Kárpát medencén át írország érintésével Jamaicát. 

 
Szent István Nap

Szent István nap programok augusztus 19-én és 20-án.

Bővebben...
 
Nyár végi tekergő

Nyár végi tekergő - a szolnoki nyár egyik legnagyobb biciklis kalandjára várják a diákokat 12-18 éves korig, augusztus 23-án 13.00-15.30 között, a Kossuth téren.A rendezvényen, 6 állomáson mérhetik össze szellemi és gyakorlati tudásukat a résztvevők. Azok a fiatalok, kik a legtöbb pontot gyűjtik össze, az értékes nyeremények mellett, akár egy új kerékpárral is gazdagabbak lehetnek. Jelentkezni augusztus 20-ig lehet.

 
Hétköznapi Eufónia

Hétköznapi Eufónia- Nagy Otília festőművész kiállítása augusztus 9-én szerdán nyílik a Művésztelep KERT Galériában.Megtekinthető szeptember 3-ig.