Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2018. január 20., szombat, Fábián és Sebestyén napja van.
ProgramokVizilabda

Január 24-én 18:30-kor játssza következő hazai BL-csoportmérkőzését a Sz.Dózsa vízilabdacsapata. Az ellenfél az Eger együttese lesz. A helyszín a Vízilabda Aréna. 

 
Kosárlabda

Január 24-én,szerdán 18.00 órakor játssza a Mornar Bar elleni Európa Kupa-mérkőzését a Körcsarnokban az Olaj csapata. 

 
Szakajtó Táncház

Január 20-án, 16.00 órától táncházba hív mindenkit a Szakajtó Népzenei Műhely. Helyszín a volt Cserkészház, a programok között szerepel a Ládafia Bábszínház műsora, gyermektáncház Makra András vezetésével, kézműves foglalkozás, és daltanulás a Sodrás Népzenei Kisegyüttessel. A felnőtt táncház 18.30-kor kezdődik a Naszály Zenekarral. 

 
Nógrádi György előadás

Vajon hogyan alakul és hogyan hat életünkre a világpolitika egy évvel Trump megválasztása után? Január 25-én 18-00 órától Ön is kérdezhet Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőtől! Helyszin az Agóra. 

 
Pótszilveszter

Pótszilveszter,január 20-án, a Söráriumban. Aki lemaradt volna a szilveszteri őrületről, most itt az ideje pótolni! A lehengerlő hangulatról a Smart zenekar és DJ Hám Tibi gondoskodik. 

 
Az élet művészete

Müller Péter író, Az élet művészete c. előadása február 16-án 18.00 órakor lesz a Neumann János Egyetem Campusában.

 
Ünnep 2017
Ünnep 2017-a Szolnoki Művésztelep és a Kert csoport kiállítása a Művésztelep Kert Galériában tekinthető meg január 30-ig.