Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2017. június 29., csütörtök, Péter és Pál napja van.
ProgramokKönyvbemutató

Benedek Szabolcs: A fiumei cápa c. regényének szolnoki bemutatója június 30-án (pénteken) 16.00 órakor lesz a Verseghy Könyvtárban. 

 
Rákóczifalvai napok

Rákóczifalvai napok,július 1-2.Szombaton lesz Erős emberek versenye,sztárvendégek: Jakupcsek Gabriella,Koós Réka,Felméri Péter,Feke Pál, Danics Dóra és Deák Bill Gyula. A gyerekeket sátorbábszínház, ugrálóvár és kalandkamion várja. Vasárnap a rock a főszereplő. Lesz Jump Rock Band, Hollywood Rose, Dying Minds és Ossian koncert, valamint sörivó verseny és sörbemutató is. A rendezvény ingyenes. 

 
RetroZóna

A RetroZóna zenekar időutazásra vár mindenkit június 30-án pénteken a Galéria étterem kerthelységébe. A belépés díjtalan.

 
ArtJáró

XVI.ArtJáró Összművészeti Fesztivál a Szolnoki Művésztelepen június 30-án és július elsején. A hagyományokhoz hűen idén is csaknem minden művészeti forma jelen lesz a város legnagyobb kerti partiján, a 115 éves Szolnoki Művésztelep születésnapján. Lesz itt színház és film, képzőművészet és irodalom, komoly- és könnyűzene, klasszikus- és modern tánc, és mindenféle performance. 

 
Meggyparti

Július 1-jén Kőtelken a Tájház udvarán Meggyparty-t tartanak. Színes programokkal várják az érdeklődőket. Lesz meggyes szakácskönyv bemutó, meggybor kóstoló, meggypálinka főzés bemutató. Fellép: Bányai Márton nótaénekes. 

 
"Személyiségünk titkai"

"Személyiségünk titkai"- Képmeditációs kiállítás nyílt az Aba Novák Agórában. Témája: utazás a testi-lelki kiégés ürességéből az Isten-szerelem erőtől és békességtől duzzadó teljességébe.Hecker Róbert meditációs szövegeihez Csiffáry Zsuzsanna készítette az illusztrációkat. A kiállítás július 2-ig látható.

 
Törékeny élet

Törékeny élet címmel,Fergéné Berkesi Tünde Tiffany-üvegtárgyaiból és Gulyás Nóra kerámiatárgyaiból nyílt kiállítás a Verseghy Könyvtárban. A kiállítás június 30-ig nézhető meg.