Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2017. szeptember 26., kedd, Jusztina napja van.
ProgramokNyárbúcsúztató

19. Széchenyi Nyárbúcsúztató a Czakó Elemér út végén lévő zöld területen szeptember 30-án szombaton. Délelőtt főzőverseny, majd egy innovatív szabadidőpark átadása után, a színpadi programok 14.00 órakor kezdődnek, lesz táncbemutató, mazsorett előadás, fellép az Eastline Unity rap zenekar, Marik Laura ének műsora utén aerobic bemutató lesz, majd musical részleteket ad elő Balogh Tamás Zsolt, az Én vagyok Szolnok musical főszereplője. A sztár vendég Pál Dénes, aki 20.00 órakor lép színpadra, majd utcabál zárja a rendezvényt a Moment zenekarral. A gyerekeknek népi játszótér, kutyásbemutató és csillámtetoválás színesiti a rendezvényt.

 
Hetedik alabárdos

Szeptember 27-én a Hetedik alabárdos c. magyar film közönságtalálkozójára várják az érdeklődőket 16.30-kor és 20.15-kor a Tisza Moziba. A vetítést követően vendég Ónodi Gábor színművész.

 
Olvasókör
Szeptember 26-án,kedden 16.30-tól a 200 éve született Arany Jánosra emlékezik az Olvasókör a Verseghy Könyvtár Művészeti Szalonjában.
 
A Szangha fontossága

A Szangha fontossága címmel,Máthé Réka előadása szeptember 28-án lesz 19.00 órakor a Szolnoki Buddhista Központban. 

 
Tiszai Hal napja

Szeptember 30-án 5.alkalommal rendezik meg a Tisza Hal napját a Tiszai Hajósok terén, főzőversennyel és látványos programokkal.A kilátogatók a tiszai halételek, halkolbászok és füstölt halak ízvilágával találkozhatnak a rendezvényen, a gyerekeket halsimogatóval, kézműves játékok sokaságával is várják, de részt vehetnek 11.00 és 15.00 órakor a haltelepítésben is.

 
Nimrud király tisztelete

Nimrud király tisztelete címmel Varga Erik Riki festőművész kiállítása nyílik szeptember 29-én pénteken 17.00 órakor a Kőtelki Művelődési Házban. A kiállítást Magyar Atilla nyitja meg.

 
Olvasókuckó

Olvasókuckó a Verseghy Ferenc Könyvtárban szeptember 28-án csütörtökön 17.00 órakor. Téma:Csehország, Lengyelország,Magyarország és Szlovália irodalma.

 
Nagy Attila szobrászművész kiállítás

Nagy Attila szobrászművész kiállítása szeptember 8-án nyílik a Szolnoki Művésztelep Kert Galériában,mely október 8-ig tekinthető meg.