Adásban: volt - VAN - lesz

Ma 2018. március 20., kedd, Klaudia napja van.
ProgramokNyílt nap a RepTárban

Március 25-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum díjmentes belépéssel várja a látogatókat! Ezen a napon a látogatóknak lehetősége lesz olyan repülőgépeket/helikoptereket is kipróbálni, amelyekbe egyébként nem lehet beülni. 

 
Kosárlabda
Március 24-én,szombaton 18.00 órakor kezdődik az Olaj-ZTE férfi bajnoki kosárlabda-mérkőzés a Körcsarnokban.
 
Húsvéti rendezvény

Március 24-én szombaton 15.00-18.00 óráig Húsvéti rendezvényt tartanak a Szandaszőlősi Művelődési Házban. Húsvéti kézműves alkotóházzal, nyuszis ügyességi játékokkal, nyuszigolffal, tojáskereséssel várják az érdeklődőket. 17.00 órától a MiaManó Színház "Tapsifüles, a varázslatos húsvéti nyúl" előadását tekinthetik meg a résztvevők. A rendezvényen való részvétel ingyenes. 

 
Kötter Tamás irodalmi est

Kapitalista realizmus- Kötter Tamás irodalmi estje, március 22-én lesz, 16.30-kor a Verseghy Ferenc Könyvtárban. Az íróval Jenei Gyula beszélget.

 
„Minden időben Tisza cipőben…!”

Minden időben Tisza cipőben ! € A martfűi moziban most €žMinden időben címmel megtekinthető a magyar könnyűipar ikonikus cipőmárkájának története és újjászületése. A film igazi múltidéző, ahol újra élhetjük a Tisza cipő megszületésének legszebb pillanatait. Vetítés után az érdeklődők az alkotókkal is találkozhatnak. Az ingyenes filmvetítés időpontja: március 21. 18.00 óra, helyszín: Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár.

 
Hagyományőrző Húsvéti Játszóház

Hagyományőrző Húsvéti Játszóház lesz március 24-én, 14.30-tól a Napsugár Gyerekházban. Az ünnephez kapcsolódó kézműveskedés, locsolóvers mondás, böjti játékok, tojáskeresés szerepel a programban. 

 
Gazdiképző workshop

Gazdiképző workshop-vagyis hogyan viselkedjünk igazi gazdiként- a Reptárban, március 22-én 17.00 órakor. Vezeti Szűcs Andi okleveles kutyakiképző, vendég :Halász Árpád mesterkiképző. 

 
Lélekhangoló hangfürdő

Lélekhangoló hangfürdő autentikus hangszerekkel, gonggal és tibeti hangtálakkal,március 23-án, 19.45-20.45-ig az Avatar Jógaközpontban. Vezeti Szabóné Tóth Erika, és Mészáros Zsolt.